ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΖΑΚΙΟΥ


Τιμή

Βασική τιμή με ΦΠΑ: 5,00 €

Πληρωμή με Κάρτα
Διαθέτουμε μηχάνημα POS για πληρωμή απο το σπίτι σας με οποιαδήποτε κάρτα.
ΙΒΑΝ – ALPHA BANK
Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού: GR1001404030403002330000695

Καθαρίστε μόνοι σας την καμινάδα, εύκολα και αποτελεσματικά!

Χωρίς την ανάγκη να καλέσετε κάποιο συνεργείο!!

Χωρίς να γίνουν επεμβάσεις στην καμινάδα, στην ταράτσα ή στη στέγη!!

 

ØΠεριγραφή του προβλήματος

Μια πηγή προβλημάτων στα τζάκια είναι οι κλειστές από κάπνα καμινάδες. Καίγοντας ξύλα στα τζάκια απελευθερώνεται πίσσα, ρητίνη και κάπνα (αιθάλη). Όλα αυτά μετατρέπονται σε ένα ίζημα (κατακάθι) κολλημένο πάνω στα τοιχώματα της καμινάδας. Τις περισσότερες φορές δημιουργείται μια αποφραγμένη καμινάδα και είναι συνηθισμένο να λέγεται ότι το τζάκι δεν τραβάει.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ αυτό είναι μια ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, καθώς ο κίνδυνος να πάρει φωτιά η καμινάδα είναι υπαρκτός. Εκεί όμως που ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος είναι να πάρει φωτιά ο καπνοθάλαμος (το τμήμα πίσω από τη φούσκα) με δυσμενείς επιπτώσεις για το τζάκι και τον περιβάλλοντα χώρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλες οι παραδοσιακές μέθοδοι καθαρίζουν επιφανειακά ΜΟΝΟ την καμινάδα και ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟΘΑΛΑΜΟ όπου υπάρχει ο κίνδυνος φωτιάς, διότι ο καπνοθάλαμος είναι περίπου σαν ένας κώνος στον οποίο δεν μπορεί να επέμβει κανείς λόγω της μορφής του. ΚΑΝΤΕ τον καθαρισμό ΣΗΜΕΡΑ. Κάθε αναβολή μπορεί να κοστίσει πολύ περισσότερα.Μην ξεχνάτε από Σεπτέμβριο έως Απρίλιο οποιαδήποτε χρονική στιγμή να καίτεένα ΚΟΎΤΣΟΥΡΟ ΚΑΠΝΟ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ